Huis verhuren expats Leiden

Huis verhuren aan expats Leiden? U bent aan het juiste adres bij Expats Leiden! Door onze ruime ervaring op de woningmarkt in Leiden en onze connecties met bedrijven, verhuren wij uw woning binnen korte tijd! Expats Leiden zorgt voor optimale online exposure van uw woning.  Wij streven om binnen een korte tijd een geschikte huurder te vinden. Deze potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer.

Huis verhuren aan expats Leiden: Expats?

Expats Leiden gespecialiseerd in het verhuren aan expats in en rondom Leiden. Expats zijn buitenlandse werknemers ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Een bekend voorbeeld zijn IT-ers uit India die computersystemen in Nederland opzetten en onderhouden. Expats werken vaak tussen de 1 en 3 jaar in Nederland en vertrekken daarna weer naar een ander land. Door de tijdelijk aard van hun arbeidscontract zoeken expats een tijdelijke huurwoning, het liefst gemeubileerd. Door het hoge inkomen van expats, komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen.

Wilt u meer informatie op Expatswoningverhuur Leiden of wilt u direct uw woning aanbieden? Neem vandaag nog contact met ons op!

Meld direct uw woning aan!

Leiden nieuws expats
Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close