Tijdelijke verhuur eigen woning

Tijdelijke verhuur eigen woning? Voor meer informatie kunt u terecht bij Expats Leiden. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats. Er zijn verschillende reden waarom u uw eigen woning tijdelijk wilt verhuren. Zo kan het zijn dat u naar het buitenland vertrekt voor een bepaalde periode of dat u een andere woning heeft gekocht en met dubbele lasten zit. Bij Expats Leiden voorzien wij u van gedegen advies wat u het beste kunt doen in uw situatie. Ook kunt u bij ons terecht voor vastgoedbeheer, zo heeft u geen omkijken naar uw verhuurde woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Vraag een medewerker naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Tijdelijke verhuur eigen woning: Onze Werkwijze

Expats Leiden zorgt voor een gescreende huurder. Dit betekent dat wij kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit controleren. Ook zorgen wij voor een inspectie van de woning voor en na de huurperiode en zorgen wij voor een degelijk huurcontract.. Ook hebben wij connecties met bedrijven die expats inzetten, zoals Shell en NAM. Zodoende kunnen wij snel voor een geschikte expat zorgen.

Wilt u meer informatie over tijdelijke verhuur eigen woning of direct uw woning aanbieden via Expats Leiden? Meld u vandaag nog aan!

Meld direct uw woning aan!

Leiden nieuws expats
Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close