Tweede huis verhuren

Tweede huis verhuren? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Expats Leiden! Door onze ruime kennis van de woningmarkt in Leiden weten wij precies hoe úw woning het snelste verhuurd. Ook bieden wij financieel en technisch vastgoedbeheer aan voor een zorgeloze verhuurperiode.

Tweede huis verhuren:Wat zijn expats?

Expats zijn buitenlandse werknemers die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Het zijn betrouwbare huurders die een hoog inkomen hebben. Doordat hun arbeidscontract van tijdelijke aard is, zoeken zij tijdelijke huurwoningen. In veel gevallen kunt u uw meubilair gewoon laten staan.

Tweede huis verhuren: Wat doet Expats Leiden voor u?

Expats Leiden zorgt voor aanwezigheid van uw woning op diverse sites voor woningzoekenden. Daarnaast hebben wij ook nog een eigen bestand van woningzoekenden. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ook zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Uw tweede huis verhuren via Expats Leiden? Meld uw woning vandaag nog bij ons aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meld direct uw woning aan!

Leiden nieuws expats
Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close