Verhuren aan expats

Verhuren aan expats? U bent aan het juiste adres bij Expats Leiden! Door onze ruime ervaring op de woningmarkt in Leiden, weten wij precies hoe úw woning het snelst wordt verhuurd!

Verhuren aan expats: Wat is een expat?

Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Zij hebben een hoog inkomen waardoor ze in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Expats hebben in veel gevallen een arbeidscontract van 1 tot 3 jaar. Hierdoor zijn zij op zoek naar woningen die tijdelijk beschikbaar zijn, het liefst gemeubileerd. Een bekend voorbeeld van expats zijn IT-ers uit India. Zij worden ingehuurd door een bedrijf in Nederland om de IT-systemen te onderhouden. Expats Leiden heeft connecties met zulk soort bedrijven. Hierdoor vinden wij binnen korte tijd een geschikte expat voor uw woning.

Verhuren aan expats: Wat doet Expats Leiden?

Expats Leiden zorgt voor een uitgebreide marketingcampagne van uw woning. Zo zorgen wij dat deze in beeld komt bij de juiste huurder. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Ook zorgen wij voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het innen van de huur en bij technisch vastgoedbeheer aan het oplossen van kleine technische problemen.

Meer weten over verhuren aan expats via Expats Leiden? Neem vandaag nog contact met ons op!

Meld direct uw woning aan!

Leiden nieuws expats
Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close